Meniuri
Meniurile pot respecta si ele o tematica, pot fi exotice, pot imbina elementele "fancy" ale bucatariilor italiene sau frantuzesti cu elementele bucatariei traditionale romanesti. In acelasi timp, meniurile pot fi variate ca si compozitie, imbinand in aperitiv, de exemplu: rosii cu spuma de mozzarella si ulei de busuioc, gazpacho andaluz cu ardei copti si sofran, caviar de vinete si labne cu tartar de ton rosu, pui tandoori, iaurt cremos, chutney de mangos si coriandru, somon gravelach cu pasta de hrean.

Mixed grilul clasic poate fi inlocuit cu frigarui de vita in stil tailandez, frigarui de rata cu anason si ardei sau frigarui de gambas cu lamaie si coriandru. In realizarea acestor meniuri inventivitatea si creativitatea maestrilor bucatari sunt "ingredientele" de baza, costul nefiind unul exorbitant. Orice lista de bauturi propusa pentru un astfel de eveniment, poate fi completata cu gustul delicios al cocktailurilor alcoolice sau non-alchoolice pregatite de bartenderi renumiti care "condimenteaza" orice petrecere cu show-ul lor.

MENIURI